Krönika om masker


Hej,

krönika Krönika om masker IMG 2285Som ni märker så är jag inte så flitig att uppdatera bloggen. Först och främst beror det på att jag lägger ner större delen av tiden på forumet på Facebook, men också att det är har jag skriver mer om träning. Sååå, ju färre inlägg här desto färre träningspass har jag tyvärr. Så detta inlägg blir istället den krönika som nyss kom ut.

Men det är inte lika illa som det ser ut. Jag har faktiskt varit iväg och simmat tre gånger senaste veckan. Ett sätt att komma igång lite lätt och också för att lära mig crawla. Två av passen har varit en kurs i just crawl. Nån gång ska jag köra en IronMan, eller tja, iaf ett Triathlon.

Tidningen Dialäsen kom ut idag och min senaste krönika är nu publicerad. Jag har haft den ute några timmat på Facebook innan jag nu lägger ut den här. Reaktionerna har blivit många. Det är självklart kul att få bra respons på det man skriver, men i detta fallet är det också lite ledsamt (men inte oväntat). Det är så många som känner igen sig i det jag skriver och det är egentligen förskräckligt att man ska behöva känna så.

Jag lägger ut en länk som går direkt till krönikan hos Dialäsen och öppnas i ett nytt fönster eller flik.

Krönika – De sju v:na

Allt gott / Henrik

 

Lämna en kommentar