Lugnt


lugnt Lugnt IMG 1579 e1482929064331Nu har det gått flera dagar sedan jul och jag gör precis ingenting och tar det väldigt lugnt. Känns lite ovanligt att inte jobba eller för den delen aktivera mig alls. Det enda som jag lägger krut på just nu är hemsidan.

Det som är lite värre är att jag inte heller tränar. Jag har haft en stökig senare del av höst med förkylningar och feber. Inget allvarligt alls, men tillräckligt irriterande för att inte kunna träna. Det känns inte så bra med tanke på att jag har mitt första lopp redan om en månad. Ett 10km lopp uppe i Stockholm. Att få till träningen så jag orkar med en mil på fyra veckor är i mitt fall inte möjligt. Men, jag ska vara på startlinjen i alla fall. Det är några fler från Team Njurpaj som ska springa så jag måste vara där. Förhoppningsvis kan jag komma igång lite lätt med löpning denna vecka.

Annars har jag inte så mycket inbokat den närmsta veckan. Jag ska vara ledig från jobbet fram till den 8:e januari vilket känns magiskt konstigt. Jag behöver en viloperiod nu och just nu känns det bra och jag hoppas att batterierna laddas. Det kommer bli en tuff start när jag kommer tillbaka till jobbet… i vanlig ordning.

Nu ska jag fortsätta mecka med sajten och slökolla på damernas storslalom. Det blir rätt mycket sport nu när man har tid :-). Och senare i kväll spelar juniorkronorna, det piggar alltid upp.

Jag bifogar en bild på en så cool present jag fick av min syster. Mössan är märkt ”Made in Jail” och ja, det är precis vad den är. Den är gjort på Täbyanstalten och det gör hela grejen riktigt cool. Sen att det är dödskallar på också, det piggar alltid upp.

Ha en lugn vecka därute. / Henrik

Lämna en kommentar