Osynlig


osynlig Osynlig IMG 2187 e1503597715450Hm, jag är visst inte så flitig på att skriva på min egen blogg. Jag prioriterar att vara tillgänglig på forumet och Instagram, så helt osynlig är jag nog inte. Just nu använder jag mest sajten för beställningar av njurprylar som jag har extra av. Så webbshoppen har kommit till de senaste veckorna. Även om jag inte är helt nöjd med tekniken för den ännu, så får den duga tills jag kommit på något annat.

Osynlig är dock inte min huvudvärk. Nu är det fjärde veckan som jag inte använder någon smärtkupering och det får ju sina konsekvenser. Jag har påbörjat en ny smärtutredning och då vill de ha mig fri från ”droger” för att kunna göra bedömningen. Ja, några veckor till står jag ut, men det börjar bli jäkligt jobbigt och det drar energi att ha konstant ont.

Igår fick jag dock en ny botoxbehandling. Jag har fått en riktigt bra läkare på US i Linköping och hon är verkligen duktig och intresserad av det hon håller på med. Det var ingen ”vanlig” huvudvärksbotox hon satte igår, utan hon experimenterade och gjorde en helt skräddarsydd omgång. Inte för att jag kan säga att det känns bra just nu (det gör det aldrig dagarna efter), men det ska bli intressant om den ger nån effekt, förutom att jag blir skrynkelfri :-)

Njuren har jag inte kollat på sistone. Kör bara två provtagningar om året på den, men den är säkert stabil. Jag har inte haft några infektioner eller annat skräp som kan rubba värdena, så rent hälsomässigt mår jag nog rätt bra.

Träning. Ja det har varit lite fram och tillbaka. Jag har gjort comeback i löparskorna och det här känts relativt ok. Dock har huvudvärken besegrat mig sista veckorna, men nu hoppas jag att jag kan börja lite smått i helgen när botoxen har lugnat ner sig lite.

Jag har tagit fram lite armband som det har varit en hel del åtgång på. Det är roligt. Mindre roligt är att min stora sändning på pennor slarvades bort av PostNord. De har till och med erkänt att de klantat till det, men kan inget göra. En stor minuspost på kontot vilket svider en del. Men men, lite svinn får man väl räkna med. Jag har iaf beställt nya, inte specialpennorna dock, pennor. Det har varit en rykande åtgång på dessa och jag själv är väldigt nöjd med dem. Lite smyckesnjurar har också varit inne och tagit slut, ny leverans kommer inom kort. Jag är som sagt en prylnörd ut i fingerspetsarna och letar alltid efter coola njurprylar. Har jag möjlighet och ekonomi så beställer jag så fler kan ta del av det och då finns det här på sajten.

Så, nu ska jag bli lite osynlig igen och försöka komma på ett nytt beställningssystem som automatiserar lite och som kanske har lagersaldo :-), osynlig eller inte.

Tjo / Henrik

Lämna en kommentar