Reboot


Hej igen,

Nu har jag inte så mycket att skylla på längre. Flytten är avklarad och hyfsat i ordning även om de flesta kartongerna är kvar i gamla huset, men de kan flyttas över lite då och då eftersom huset inte är sålt ännu. Jag tror också att jag har börjat min ledighet idag, så några veckor med mindre jobb ser ut att bli verklighet. Skönt!!! Så nu börjar jag en reboot med bloggande, uppdateringar och träning.

reboot Reboot IMG 2027En reboot ja. Det behövs. De sista tre-fyra månaderna har varit lite jobbiga. Jobbet har tagit väldigt mycket tid med mycket som händer, vilket är mestadels positivt. Flytten däremot har varit blandad med både ångest och massa jobb. Fixa till det som måste fixas till i huset. Packa ner eller slänga massa prylar. Oroa sig för att huset inte blir sålt (det är fortfarande inte sålt). Tillsammans med lite oro om att flytta till lägenhet. Jag har inte bott i lägenhet på… länge.

Det känns dock ganska ok nu när vi börjar komma i fas. Lite ovant att man kan gå ner till affären på tre minuter istället för att ta bilen drygt två mil. Inte någonting att tänka på gällande boendet mer än att hitta möbler och inredning. Vi tog inte med oss någonting från huset så det blev en reboot även där :-). Det viktigaste är nu på plats och tja, hunden verkar också trivas så det känns bra.

Hälsan är hygglig tycker jag. Njuren tuffar på (tror jag) och jag har inte varit förkyld eller så på rätt länge nu. Huvudvärken är permanent så jag ser inte att det är något som sticker ut. Jag har dock en tid för en ny utredning gällande värken nu senare i månaden. Det ska bli intressant, men jag har inga förhoppningar att de ska hitta nåt. De har inte hittat nåt de övriga fem utredningarna jag har genomgått, men det kanske blir lite annorlunda med medicinering. Jag är öppen för nya idéer så det blir nog bra.

reboot Reboot IMG 2042Jag vill komma igång med löpningen igen och igår var jag ute på promenad och letade rätt på närmaste motionsspår. Det ligger knappt en kilometer hemifrån så jag ska ta mig dit och testa lite. På vägen till spåret ligger också simhall och gym. Jag funderar allvarligt på att börja träna där också.

Mina pennor som jag tog hem under våren är nu i det närmaste slut. Det har varit en fantastisk respons på dessa och det finns nu bara lite ströfärger kvar. Jag funderar nu på om jag ska lägga in någon mer beställning för att ha lite i lager. Jag tittar också på lite andra prylar som kan vara bra att ha, exempelvis armband som uppmärksammar att man har njurproblem.

Så ser läget ut för tillfället iaf, reboot på gång :-)

reboot Reboot IMG 2025

Lämna en kommentar