Sjukskriven


sjukskriven Sjukskriven logga original special blaNja den lilla infektionen jag fick för en stund sedan verkar inte vilja släppa taget riktigt. Jag blev tvungen att bli sjukskriven ett par veckor för att få värken att vända.

Ja det tillhör inte vanligheterna att jag är sjukskriven. Trots en diger lista på åkommor jag besitter så blir jag sällan så dålig att jag inte kan jobba. Den här gången ville dock kroppen lite annat.

Infektionen i sig har lagt sig och CRP är tillbaka på normala värden, men den redan höga smärtnivån i huvudet har stigit och vill inte riktig släppa. Det blir inte lättare av att jag inte käkar smärtstillande längre, så tja, huvudet vet nog inte riktigt vad som händer.

Det positiva är att min nya smärtläkare har en plan… Vi ska köra fyra blindtester av olika smärtlindrande preparat för att se vad som biter bäst på min värk. Det känns rätt bra att hon inte är ute efter att ”bota” värken eller hitta någon orsak. Det har gjorts så många utredningar på mig och det finns all data och till och med nedfrusen ryggmärgsvätska för att forska på om så behövs. Nu gäller det att få vardagen att fungera och prova ut ett preparat som ger mest pang för pengarna. Så om en och en halv vecka kör vi första testet under kontrollerade former uppe på US i Linköping. Fram tills dess blir jag dock sjukskriven.

Det andra positiva är att jag fått hjälp av en grafiker att fixa till mina loggor. Den jag har haft är jag nöjd med men jag har inte haft den i ett sånt format att jag kan använda den till annat, typ trycka t-shirts mm, den har haft för dålig upplösning. Det är nu åtgärdat och det känns bra. Har haft tanken på det länge, men det har inte blivit av. Iaf lite nytta när man är sjukskriven :-)

Jag har också börjat få hem leveranser av njurprylar jag har beställt. Förrådet av pennor är nu påfyllt och även en specialversion av densamma. Jag skulle egentligen ha fått den redan i juli, men PostNord tabbade sig så det blev ingen leverans. Nu har jag dock fått en ny och är jättenöjd. Jag har även fått hem ett lager njurar, tennjurar alltså, som man kan ha till smycken bland annat. Så jag har gjort några exemplar av halsband, armband och nyckelringar som jag blev riktigt nöjd med. Så min lilla webbshopp öppnar snart igen med lite nya och nygamla prylar. Det är dock ett par saker som jag väntar på och som jag verkligen vill ska dyka upp snart. Jag ger det den här veckan, annars öppnar jag webbshoppen i alla fall.

Annars är det inte så mycket nytt under solen. Att vara sjukskriven piggar inte direkt upp och pga huvudvärken kan jag inte sitta för mycket bakom datorskärmen, eller för den delen tänka klart, så det får bli vad det blir.

Alles gut / Henrik

Lämna en kommentar