Snart fas 2


 

fas 2 Snart fas 2 IMG 2301Snart går jag in i fas 2 i experimenterandet av smärtstillande droger. På måndag genomförs det sista testet då det bara återstår en läkemedelsgrupp som jag inte har testat ännu.

 

Den senaste gjordes igår och det var väl ingen hit. Däremot så var det inte heller någon nära-döden-upplevelse som testet före det var. Jag kände inte av något under tiden som det gick in i kroppen och inte heller nåt under halveringstiden. Med andra ord så tror jag inte att detta kommer att vara med på listan av skarpa test.

Vad fas 2 innebär annars att vi efter måndag sätter oss ner och går igenom vad jag har fått. Det har varit blindtester, så jag vet egentligen inte vad det är jag har fått injicerat. Någon av de fyra läkemedelsgrupperna är förmodligen mindre dålig än nån annan och det är den som kommer sättas in skarpt. Att något kommer att funka i bemärkelsen att ta bort smärtan har vi gett upp. Nu är det lite lindring som eftersträvas

Smärtan i sig går nästan att leva med. Visst, några grader ner på smärtskalan skulle göra det ok, men det är mycket värre på hur det förändrar mentalt. Så här instabil som jag är nu har jag aldrig varit. Flera skyddsbarriärer är rivna och det känns inte bra alls. Humöret är inte det bästa och huvudet har i princip lagt av. Jag hittar några luckor per dag då jag kan, som nu, skriva lite, men annars är det omöjligt att koncentrera sig för att göra något. Det är fortfarande 18-20 timmars sängliggande som gäller. Så det är inte mycket till liv man lever just nu.

Men men, vi ska nog vända på den här trenden också. Förhoppningsvis studsar jag tillbaka lite snabbare med hjälp av rätt mediciner. Jag har väääääldigt lång stubin och är tålmodig, men det börjar tryta även på mig nu, så det där ljuset i tunneln behöver jag snart. Kanske inte just DET ljuset dock :-)

Jag återkommer när fas 2 är igång och med lite info om hur och vad som har testats.

Lämna en kommentar