Tennjure


Detta är ett litet smycke som man kan göra lite vad man vill med. Det är en anatomisk njure som är gjuten i tenn och ungefär 2cm hög. Det finns en ring överst som gör att man kan trä på den på en halskedja, sätta dit en nyckelring eller varför inte göra ett örhänge av den.

För tillfället har jag ca 15 av dessa på lager, men jag har beställt flera som borde komma i slutet av augusti. Blir dessa överbokade så informerar jag er så får ni ta ställning till att vänta till nästa leverans eller avbryta beställningen.

Är ni intresserade av denna så går det utmärkt att fylla i beställningsformuläret här nedanför så jag får rätt adress mm. När ni beställt skickar jag ett bekräftelsemail till er och där finns uppgifter på hur man betalar. Både Swish och kontoöverföring går utmärkt.

Priset för denna är 50:- inklusive frakt.

Upplagan är som alla prylar här begränsade och jag reserverar mig för produkten kan ta slut innan alla har hunnit beställa. Jag inaktiverar beställningsmöjligheten när den är slut, men det kan ju trilla in nåt innan jag hinner stänga av. Ha överseende med detta tack :-)

OBSERVERA: Slut (2017-08-23), inväntar nu leverans inom två veckor

* anger obligatoriska fält