Webbshop


Njurpajs Webbshop webbshop Webbshop samlingsbild

Webbshop

Ja nu går all min tid åt till att fixa till den webbshop som nu ligger ute på sajten. Det har varit rätt mycket fixande och trixande, men nu verkar den funka ganska hyggligt.

Under hösten har jag samlat på en hel del grejer som har med njurar att göra. Så det har blivit lite njurarmband, halsband och nyckelringar. Sen har jag tryckt lite medicinska armband som man kan ha om man har njursvikt eller transplanterad. Jag har lite fler grejer på ingång så vi får väl se hur det fylls på framöver. Tanken är iaf att denna webbshop ska vara öppen hela tiden. Och ja, mina njurpennor finns kvar och dessa kommer jag försöka ha i lager hela tiden.

Förutom det så pågår min kamp mot huvudvärken. Jag har påbörjat en behandling med pregabalin och kört den i två veckor. Tyvärr så verkar den inte ha någon effekt på värken. Den dämpar ångesten en del, men tja, värken sitter där den sitter.

Första advent idag, men vi har ingen direkt julstämning. Ingen i familjen är några julälskare, så det blir väldigt lite av den varan. Barnen vill helst inte fira den alls, men tja, de tycker ändå det är ok att fira jul med närmsta släkten småskaligt.

Jag har också fått en grym akvarellmålning som målats personligen till mig. En väldigt speciell njurmålning som jag skriver mer om i ett annat inlägg. Men den är grym och hänger nu på en hedersplats.

Så närmaste tiden blir väl lite mer jobb med webbshop och försöka bli lite friskare.

Lämna en kommentar