Blixtvisit


blixtvisit Blixtvisit blixtvisitNog för att jag har åkt mellan hemmet och Stockholm rätt ofta, men idag tror jag att jag satte rekord i turn around. Jag vet inte ens om jag kan kalla det blixtvisit, jag stannade inte i mer än tre minuter :-)

Orsaken till detta var att min kära lilla stora hund har varit “utlånad” en dryg vecka och skulle hämtas idag. Det var jätteskönt att få hem honom igen. Han låg och sov nästan hela resan hem, förutom när vi delade på en dubbel french hotdog i Sillekrog :-)

Det känns lite i ryggen att man kört i ett sträck sådär, men jag tycker det är rätt skönt och avkopplande att köra bil, så jag lider inte direkt när jag kör. Det var också rätt tajming att åka på förmiddagen uppåt Stockholm idag. När jag sedan åkte söderut igen så var trafiken bra mycket tätare på E4:an norrut. Precis efter Mantorp, före Mjölby, så var det en krock i norrgående körfält och det var nästan två mils kö och stillastående. Stackarna som hamnade i den kön, det måste ha tagit väldigt lång tid innan det började rulla igen.

Nu är jag iaf hemma igen och gör mig redo för en arbetsvecka igen. Imorgon är sista visningen på huset och jag hoppas att någon är beredd på att lägga ett bud i veckan så man kan slappna av lite. Annars blir det väl visning om några veckor igen och det vill jag helst slippa.

Nu hoppas jag bara att inte sömnen blir en blixtvisit inatt. Det känns som att jag behöver några sammanhängande timmars sömn för att palla med morgondagen.

Tjipp / Henrik

Lämna en kommentar