Cykelpass


cykelpass Cykelpass IMG 1820

Biter tag i ett cykelpass

Hör och häpna!!! Jag har kommit igång med lite träning igen i form av ett cykelpass. Fantastiskt roligt och jag hoppas att det är en liten vändpunkt i vanlig ordning.

Det var ju ett fantastiskt väder i Valborg och det är det faktiskt fortfarande. Så lite vårkänslor, som jag iof aldrig har, och tog fram cykeln och fixade till den. Det var den hojen jag köpte förra sommaren och som jag bara använt fyra gånger, så jag är en riktigt nybörjare. Men faktiskt så lyckades jag serva till den och balansera däcken på ett bra sätt. Förra året tyckte jag att det var lite vingligt och nu tror jag jag åtgärdade det som var orsaken, förutom min allmänt dåliga balans så var hjulen inte helt rätt uppställda.

Efter det lilla fixande så gav jag mig ut på en liten testrunda. Det slutade med 14km och mitt absolut längsta cykelpass. Det kändes bra. Jag tog det lugnt och bara trampade på för att känna lite rytm och känna mig för helt enkelt. Kroppen svarade rätt bra på detta och jag fick inga direkta bekymmer dagen efter. Jag har lite stela vader för tillfället men det blev inte värre av detta, så nu gäller det att bita till och cykla några dagar i veckan.

Jag har också passat på att uppdatera lite träningskläder. Hittade bra grejer på Lager 157. Jag hade ingen aning om att de hade träningskläder, så jag blev förvånad när jag gick därifrån med en tunn löparjacka, shorts, en långärmad funktionströja och en t-shirt. Kanon. Shoppa är den bästa medicinen (förutom immunosuppresiva då då).

Japp, nu hoppas jag på en solig vår och sommar så jag kan cykla lite. Jag är cocktailcyklare och vill inte sitta bakom styret när det regnar på mina cykelpass :-)

I övrigt mår kroppen rätt bra och det enda smolket i bägaren är den ständigt huvudvärken, men å andra sidan är det numera ett normalläge för min del.

Lämna en kommentar