Flytta


Sorry, jag är just nu tokdålig på att uppdatera sajten. Det om tar all min tid just nu är att vi har bestämt oss för att flytta från huset. Det är inget litet projekt… Det är ett gammalt ombyggt mejeri som är från 1929.

Förutom att det är stort och har flera byggnader så har åratal av samlande av grejer i alla utrymmen gjort sig påminda. Herre min get vad många lass jag har kört till återvinningen. Vi snackar fyra lastbilslass än så länge.

Därtill kommer också en jäkla massa sista minuten fixande. Typ, ja, lister :-). Ommålning av trappa, rum, tapetsering, laga grejer, fixa tomten och tja. Vi har att göra på den lilla fritid man har efter arbetstid.

Nu siktar vi dock på att köra sista rycket och beställer en storstädning i början på nästa vecka och dagen efter så blir det fotografering. Sen kanske det lugnar ner sig liiiite.

Nåja, jag och njuren mår iaf bra. Det var årskontroll förra veckan och allt såg fint ut, riktigt bra till och med.

Så håll ut ni tappra som är på sidan. Jag kommer snart att fylla på med info igen. Är ni inte redan medlemmar i den slutna gruppen på Facebook (Njurpaj – att leva med njurfel) så gå med där och kom med i den gemenskapen. Länken går till den allmänna gruppen, men det är bara att klicka sig vidare dit.

Tjo / Henrik

Lämna en kommentar