Förbannade förkylning


Förbannade förkylning IMG 1721Det var en förbaskat segdragen förkylning jag har åkt på. Nu verkar det som det drabbar både “friska” och oss lite medicinskt friska rätt hårt i år. Nu, efter två och en halv vecka, så börjar den iaf ebba ut lite. Men jag ska inte ropa hej innan vattnet har lämnat ugglornas mosse. Det verkar gå runt runt bland folk.

Vad har hänt sen sist då?! Nja, inte så förbannat mycket faktiskt. Eller ja, det har väl hänt en väldigt massa egentligen, men inget av direkt njur- eller träningskaraktär.

Det positiva är att den första sändningen av Njurpajpennor har kommit. Dock saknar jag den större kartongen med pennor så jag har bara 40 stycken. De hade delat upp sändningen så den inte skulle fastna i, eh hm, tullen eller så. Nåja, den får gärna passera där, det är bara det att det tar lite längre tid. Men så fort jag fått alla och sorterat upp dem så kommer jag lägga ut info här på sajten om hur man beställer dem. Jag har iaf satt några under test och det är inte själva pennan som testas hårt, utan andra änden som har touch pen. Den verkar klara av ipads och telefoner väldigt bra.

82. Det är inte bara en siffra, det är också antalet dagar det är kvar till Stockholm Marathon. Jag har fortfarande inte sprungit en meter i år och det lär ta några dagar till innan jag är i träning. Det känns lite knapert med tid, men men, vi får se :-)

Nu ska jag uppdatera sajten lite så den är i form i alla fall.

Lämna en kommentar