Joggar


Joggar Joggar 4A85F30E EFF8 4AE5 A412 068ADF823E00

Endast månen som vittne

Nja, det går rätt dåligt med träningen sen några månader tillbaka. Mest på grund av att jag mår sisådär och motivationen är i botten.

Igår kväll fick jag nog och tvingade ut mig i kylan. Det blev ett sent pass då jag inte kom ut före 21, men det gör mig inget då jag tycker det är rätt behagligt att springa när det är mörkt. Joggar istället för ren löpning var tanken.

Inte helt oväntat kändes det bedrövligt illa. Det var snö och is på vägen, men jag kan inte skylla på det. Benen är fruktansvärt dåligt tränade och det var svårt att hålla löpteknik och löpsteg. Och då har jag inte ens nämnt att flåset är katastrofalt :-)

Det blev ett kortare pass med fokus på att få kroppen att komma igång. Riktigt uppvärmning och lite övningar för att mjuka upp kroppen lite. Sen toppade jag lite med korta intervaller och lite nerjogg.

Nu gäller det att komma ut imorgon så man får lite flyt i träningen igen. Är dock väldigt sugen på att köpa en trainer till cykeln, så jag kan sitta och trampa lite för att underhålla benstyrkan lite. Vi får väl se hur det går med den tanken.

Lämna en kommentar