Julafton


julafton Julafton smart e1482615738992

Smart bok av David McRaney. Julafton 2016

Idag har det varit, och är fortfarande, julafton. Det har inte varit så hektiskt även om vi har varit på flera ställen under dagen. I år har familjen firat julafton uppe i Stockholm hos min frus tvillingsyster och närmsta familj. Det känns helt ok att fira jul på andra ställen än hemma.

Det blev en dag med god mat, trevligt sällskap och lite julklappar. Själv fick jag ett par klappar som var riktigt passande. En lättviktspannlampa som man kan fästa på mössan och en riktigt häftig bok. Sen blev det några sessioner med julklappslekar där man använder tärning och tar paket från från varandra. Alltid lika uppskattat och pulshöjande :-).

Imorgon fortsätter vi rundresan och hälsar på min syster ute i Åkersberga. Det blir lunch, lite lugnt och sedan 35 mil tillbaka hemåt. Ena dotterns stannar dock kvar ett par dagar till och inväntar Sula som kommer från Edinburgh på tisdag, sen kommer de båda ner till Boet.

Jag hoppas också att jag kan vara ledig i mellandagarna och även efter nyår. För första gången på mycket länge känner jag mig totalt utarbetad och har gått på reservkraft i rätt många veckor. Lite ledighet skulle göra kroppen och knoppen nöjd och det behövs inför ett mycket hektiskt 2017.

Nu ska jag slappa en stund till, sen går jag och lägger mig och paketerar in årets julafton. Först blir det dock lite mekande med sajten och sedan några rundor av Ruzzle. Det spelet är jag beroende av :-)

Fortsatt trevlig julhelg därute – Henrik

Lämna en kommentar