Nytt år – nya löften… not


Nytt år Nytt år - nya löften... not sukisushiJaha, ett nytt kapitel är påbörjat i och med ett nytt år och allt. Själv hade vi ett väldigt lugnt “firande”, men satsade lite extra på maten. Som tradition har vi haft sukiyaki varje nyår, men nu när barnen är vegetarian/vegan så fick det blir ett komplement. Sushi fick duga.

Eftersom jag äter ovanligt lite kött nuförtiden så passade jag iaf på att fixa en sukiyaki. Jag har en skärmaskin så det går tack och lov att köpa en hel bit och sedan skära i supertunna bitar. Ja tricket är att lägga köttet i frysen tills det blir halvt genomfruset, sen går det bra att skära tunt som tusan.

Rent hälsomässigt så närmar jag mig start för löpning igen. Halva hösten har varit katastrof med feber och värk, men nu får det bli bot och bättring. Jag har mitt första lopp för i år om drygt tre veckor. Att fixa 10km på tre veckor, nä det kommer jag inte att klara. Jag ska försöka få upp flåset en del så jag iaf klarar av att fixa sträckan i etapper. Men men, då måste jag förbli frisk.

Annars inte mycket nytt under solen… eller tja, månen heller för den delen, nu när det är så mörkt. Jag har några dagar ledigt och försöker vila upp mig så gott det går.

Tjo / Henrik

Lämna en kommentar