Tiden


Ja herre min get. Tiden är något som bara rinner iväg och dygnet har fortfarande bara 24 timmar. Allt, precis allt fokuseras på att huset ska fixas till för försäljning och schemat per dag är ungefär: vakna, åka till jobbet, hem och fixa i huset, sova… Repeat.

Förhoppningsvis kan jag börjar omprioritera snart. Imorgon, annandagen är det första visningen och på tisdag är andra visningen. Så den här helgen har fokuserats på att städa till allt igen och fixa de sista listerna och tja, piffa till. Det blir liksom aldrig klart och tiden räcker inte till allt.

Måtte det nu finnas några intressenter så det inte krävs fler visningar, utan att man sen kan lägga tid på annat och i lite egen takt organisera inför flytten. Hade det legat i Stockholmstrakten eller i närheten av en större stad så hade jag inte varit orolig. Nu ligger det där det ligger och det krävs att “rätt” köpare får syn på detta. Det vore hur som helst skönt om allt gick i lås så man kan tänka på annat.

tiden Tiden easterHunden har varit “utlånad” den senaste veckan för att inte håra ner alltför mycket. Imorgon åker jag dock upp till Stockholm och hämtar hem honom. Ja, jo, jag saknar honom. Han verkar iaf ha det bra hos den familjen han är hos nu. Deras barn ville jättegärna vara hundvakt för att prova på att ha hund och det verkar ha gott jättebra. Hoppas bara att det inte gått FÖR bra så de blir ledsna när han nu ska komma hem igen. Han fick också ett påskägg :-)

Träningen då?! Nä den ligger nere tills huset är sålt… Tiden finns inte tyvärr.

Lämna en kommentar